Word jij een F N G R P R N T S influencer?

Verdien als geregistreerde F N G R P R N T S affiliate partner een commissie op alle eerste verkopen en ontvang maand na maand, jaar tot jaar, nog steeds commissie over alle terugkerende bestellingen. Heb jij interesse om als influencer voor ons aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

In het dashboard van deze website creëren we een link waar jij je als affiliate partner kunt aanmelden. Nadat jij je als affiliate partner hebt geregistreerd, ontvang je een eigen referrallink met een cookie tracking. Als de consument via deze link een aankoop doet, ontvang je als affiliate partner een afgesproken percentage van de verkoopprijs. In het dashboard kun je o.a. het aantal verkochte producten en de commissie voor de maand bekijken. Je kunt berichten versturen en uitbetalingen, commissies en rapporten inzien. Hier kun je tevens de referrallink promoten.

De productaankoop wordt gedaan via de referallink van jou als affiliate partner. Het product wordt kosteloos bij de klant thuisbezorgd. De consument kan beslissen of het om een abonnement gaat of een eenmalige aankoop. In alle gevallen ontvangt jij als affiliate partner de overeengekomen commissie.

F N G R P R N T S maakt geld naar je over via een overboeking. Zodra je een betaling hebt ontvangen, krijg je per e-mail bericht en is de betaling te zien in het online rekeningoverzicht.