Over ons

F N G R P R N T S is ontwikkeld als antwoord op de vraag van de consument, die steeds meer de voorkeur geeft aan producten en diensten die zijn toegesneden op de individuele behoeften en wensen.

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden de broers Jeroen en Richard Wilmink een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. In 2011  verwezenlijkten de broers hun droom en richtten zij het cosmeticamerk Oolaboo op. Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruikt Oolaboo ook niet voor jouw huid en haar.

Oolaboo is uitgegroeid tot een Dutch lifestyle merk met meer dan 200 verkooppunten in Nederland en is inmiddels in verschillende landen vertegenwoordigd. Oolaboo helpt je graag bij je dagelijkse schoonheidsroutine met de beste en veiligste producten. Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen.

Met F N G R P R N T S gaan wij een stap verder! Gepersonaliseerde haarcosmetica, op maat gemaakt voor jou!

Het is heel simpel: met één vinger vul je de online vragenlijst in. Wij stellen jou een reeks vragen om jouw unieke haarconditie en persoonlijke haarwensen te bepalen. Hierna gaan wij de producten op maat voor jou formuleren.

De test geeft ons een compleet overzicht van alles wat van invloed kan zijn op jouw haar- en hoofdhuidbehoeften. Wij verwerken vervolgens jouw antwoorden en gebruiken meerdere factoren om de unieke mix van ingrediënten te bepalen die nodig zijn om jouw persoonlijke receptuur te creëren.

Een product dat is gepersonaliseerd met jouw naam op de flacon! Maar dat is nog niet alles. Niets is zo persoonlijk als geur!  
Bij F N G R P R N T S kun je kiezen uit 4 verschillende  geurcomposities voor jouw persoonlijke shampoo en conditioner.

Je kunt kiezen uit de geuren:

* Lemon Cheesecake
* Sandelwood Compote
* Rose & Jasmine sorbet
* Vanilla Brûlée

Het kiezen van een parfumvrije receptuur is natuurlijk ook mogelijk.

Om jouw flacon zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je tenslotte kiezen uit verschillende etiketten met kleurrijke illustraties om jouw shampoo en/of conditioner nog persoonlijker te maken.

Het resultaat is een shampoo en/of conditioner alleen voor jou. De online consultatietest is eenvoudig thuis uit te voeren. Na het invullen en versturen van de consultatietest duurt het ongeveer een week voordat je jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner thuis kunt ervaren.

Mochten jouw haarwensen in de tussentijd veranderen, dan kun je in jouw online haarpaspoort de wijzigingen doorvoeren, zodat er een nieuwe formule voor je wordt klaar gemaakt.