FNGRPRNTS gepersonaliseerde shampoo & conditioner

F N G R P R N T S is ontwikkeld als antwoord op de vraag van de consument, die steeds meer de voorkeur geeft aan producten en diensten die zijn toegesneden op de individuele behoeften en wensen.

Het is heel simpel: met één vinger vul je de online consultatietest in. Wij stellen jou een reeks vragen om jouw unieke haarconditie en persoonlijke haarwensen te bepalen. Hierna gaan wij de producten op maat voor jou formuleren.

De test geeft ons een compleet overzicht van alles wat van invloed kan zijn op jouw haar- en hoofdhuidbehoeften. Wij verwerken vervolgens jouw antwoorden en gebruiken meerdere factoren om de unieke mix van ingrediënten te bepalen die nodig zijn om jouw persoonlijke receptuur te creëren.

Een product dat is gepersonaliseerd met jouw naam op de flacon! Maar dat is nog niet alles. Niets is zo persoonlijk als geur!  Bij F N G R P R N T S kun je kiezen uit 4 verschillende  geurcomposities voor jouw persoonlijke shampoo en conditioner.

Je kunt kiezen uit de geuren:

*lemon cheesecake
*sandelwood compote
*rose & jasmine sorbet
*vanilla brûlée

Het kiezen van een parfumvrije receptuur is natuurlijk ook mogelijk.

Om jouw flacon zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je tenslotte kiezen uit verschillende etiketten met kleurrijke illustraties om jouw shampoo en/of conditioner nog persoonlijker te maken.

Het resultaat is een shampoo en/of conditioner alleen voor jou. De online consultatietest is  eenvoudig thuis uit te voeren. Na het invullen en versturen van de consultatietest duurt het ongeveer een week voordat je jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner thuis kunt ervaren.