Maak kennis met<br> F N G R P R N T S

Wie zijn wij? Maak kennis met
F N G R P R N T S

Iedereen is uniek, ieder haar is uniek net als onze vingerafdruk. Iedereen heeft individuele behoeften en wensen, ook als het om haar gaat. Er is steeds minder behoefte naar 'one size fits all' producten. Met die gedachte hebben wij
F N G R P R N T S ontwikkeld. Wij maken voor jou een op maat gemaakte shampoo en conditioner die er alles aan doet om jouw haardoelen te bereiken.

Wie we nu precies zijn, lees je hieronder.

Van jongensdroom tot internationaal beauty merk

Let's get personal Van jongensdroom tot internationaal beauty merk

Na een start als kapper en een lange carrière in de cosmetica industrie, hadden de broers Jeroen en Richard Wilmink een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. In 2011 kwam de droom van de broers uit en richtten zij het cosmeticamerk Oolaboo op. Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je inner beauty.

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van Oolaboo producten, is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar. Oolaboo is uitgegroeid tot een Dutch lifestyle merk met verschillende verkooppunten in Nederland en is inmiddels in verschillende landen vertegenwoordigd.

'Everything has to be natural & safe'

Met F N G R P R N T S gaan wij een stap verder! Gepersonaliseerde haarcosmetica, op maat gemaakt voor jou! Persoonlijker wordt het niet! Wij streven ernaar om jouw persoonlijke haardoelen te bereiken, met producten zonder sulfaten, siliconen en microplastics, gemaakt van natuurlijke actieve ingrediënten die doen wat ze beloven. Bovendien zijn de producten 100% vegan.

Wij zijn ons ervan bewust wat wij wel en niet in jouw persoonlijke receptuur kunnen en mogen gebruiken. Wij zeggen daarom: wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

Leave a fingerprint, no environmental footprint

Jouw F N G R P R N T S formule gaat in een gerecyclede PET-fles. Bij de productie van gerecycled PET komt aanzienlijk minder CO2 uitstoot kijken en ligt het energieverbruik een stuk lager.

Ook is jouw formule vrij van microplastics. Deze zeer kleine plastic deeltjes gaan direct in jouw doucheputje en komen in het milieu, en dan met name in onze rivieren en oceanen, terecht met alle gevolgen van dien. Dit is natuurlijk niet wat we willen...

De keuze voor een bruine fles is een hele bewuste. Bruin is de kleur van aarde, hout, steen, natuurlijk, warmte en wordt vaak geassocieerd met de seizoenen. De kleur bruin heeft een gunstig effect op jouw body en mind door het gevoel van rust, stabiliteit, warmte en ontspanning te creëren.

From our experts the FNGRPRNTS blog

 • Heeft jouw haar proteïne nodig?

  Heeft jouw haar proteïne nodig?

  Lees meer

 • Ai, ik heb vet haar...

  Ai, ik heb vet haar...

  Lees meer

 • 7 redenen waarom je het beste een conditioner kunt gebruiken

  7 redenen waarom je het beste een conditioner kunt gebruiken

  Lees meer